“Bucuresti Swing Dance Society” prezinta ”Sing & Swing” Project la prima editie internationala intre 1-3 iunie 2018, o poveste eterna si plina de veselie a dansului si muzicii de Swing & Jazz a anilor ‘20-’50.

 

Despre proiect

“Sing & Swing”Project este primul eveniment cultural dezvoltat in Romania, care conecteaza experienta muzicienilor de Swing & Jazz cu cea a dansatorilor profesionisti si de nivel social, de Lindy Hop & Charleston, intr-un cadru ce mentine aprinsa flacara traditiilor, muzicalitatii si veseliei specifice anilor ‘20-’50.

Lectii de dans de Lindy Hop & Charleston indoor & outdoor si multa distractie sunt oferite de instructori de dans internationali si nationali : SCOTT CUPIT (Swing Patrol Londra & Sydney & Melbourne), IOANA LUPESCU (Bucuresti Swing Dance Society) precum si muzicieni de renume: ADRIAN TETRADE (formatii: The Humans si Sing & Swing Band, tobe&percutie)

Petrecerile cu MUZICA LIVE din 1 si 2 iunie sunt un prilej perfect pentru invitati de a socializa cu restul participantilor intr- o atmosfera dedicata dansului de calitate.

 

Locatie

Bucuresti zonele Victoriei - Universitate - Unirii.

Vezi AGENDA in intregime a evenimentului aici FACEBOOKClick aici

NOTA – ne rezervam dreptul de a face modificari asupra programului anuntat

Artisti

Scott Cupit

(prima oara in Romania). Invitat in “Sing & Swing” Project ca profesor, performer, DJ.

Scott Cupit, instructor de renume international cu experienta de mai mult de 20 ani, promotorul dansurilor de Swing & Jazz in orase precum Melbourne, Sydney, Londra, Berlin, Brighton, detinatorul scolii de dans considerate una din cele mai mari la nivel international: Swing Patrol . (ex: peste 35 locatii in Londra).

Detalii: http://www.scottcupit.com

Scott Cupit instructor in “Strictly come dancing” (BBC): https://www.youtube.com/watch?v=wHgnHrwak4M

Ioana Lupescu

Lupescu (Presedinte Bucuresti Swing Dance Society si Asociatia C.S. “Feel&Dance”) in “Sing & Swing” Project: creator concept & organizator, profesor, dansator performer, DJ.

Profesor si dansator cu experienta nationala si internationala de mai mult de 15 ani. Domenii studiate: Dans Sportiv, Salsa, Bachata, Tango Argentinian, Kizomba, Lindy Hop & Charleston, muzica & muzicalitate, promotor al ideii de unitate in dans si muzica prin cursurile organizate cat si prin festivalul : “History of a lost Love” Dance Festival. Detalii www.lectiidedans.ro

Ioana Lupescu & History of a lost Love Dance Festival teaser la Kiss TV: https://www.youtube.com/watch?v=BTnmEk_bIcc

Adrian Tetrade

(muzician, specialitate: tobe & percutie).

Muzician de renume international, are o experienta de mai mult de 40 ani, activand in prezent in formatia The Humans, castigatoare al Eurovision Romania 2018. in “Sing&Swing” Project: profesor, artist in “Sing & Swing” Band, co-creator concept “Sing & Swing” Band

A avut primul contact cu tobele la varsta de 3 ani, preluand pasiunea pentru acest instrument de la bunicul sau. Din 1999 este artist demonstrator pentru firma SABIAN, din 2004 pentru firma Big Stick, iar din 2006 si pentru TAMA si REMO.

Detalii: www.aditetrade.ro

Adi Tetrade & Horia Brenciu Orchestra: https://www.youtube.com/watch?v=OEyLNr3MvT4

 

Sing & Swing Band

Artisti petrecere Vineri 1 Iunie

 

Infiintata la ideea Ioanei Lupescu & Adrian Tetrade, aceasta are ca scop promovarea muzicii de Swing & Jazz de Big Band si Dixie specifice anilor ‘20-’50, in cadrul unui concept special ce uneste muzicienii si dansatorii, adaugand elemente de spectacol ce aduc un plus de savoare privitorilor: public dansator sau non-dansator.

Componenta: muzicieni cu experienta nationala si internationala de mai mult de 15 ani si dansatori profesionisti.

 

Soul Serenade Band

Artisti invitati petrecere Sambata 2 Iunie

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a directiei de "old time blues & jazz" .

In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.

Trupa a fost prezenta si in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta. Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.

INREGISTRARI & ACHIZITIONARE PASS-URI

La evenimentul nostru sunteti bineveniti sa va inscrieti CU sau FARA pereche, noi realizand “switch” de prechi in timpul workshop-urilor si dorind sa cream o atmosfera destinsa la petreceri, in care oricine este binevenit . Singurele workshop-uri la care inscrierea se realizeaza DOAR CU PERECHE sunt cele de “Aeriale pentru incepatori”.

Pentru PARTICIPARE la eveniment va rugam sa urmati cei 3 pasi de mai jos:

1.E-mail rezervare: pana la 30 Mai inclusiv, prin e-mail la singswing@lectiidedans.ro . Rugam mentionati in e-mail 5 detalii: numele, numarul de persoane , tip-urile de pass dorite, numele evenimentului, optati sau nu pentru vizita la Palatul Parlamentului. Rezervarea se pastreaza valabila 5 zile lucratoare de la momentul realizarii si se considera valida in momentul confirmarii platii.

NOTE:
a) Pentru Pass-urile ce includ si workshop-urile de “Beginner Aerials” va rugam mentionati numele partenerului/ei cu care va inregistrati.
Din 31 Mai achizitionarea pass-urilor se realizeaza cu plata direct cash la front desk-urile anuntate.

2. Achitare pass-uri: prin banca, Pay Pal sau cash. Comisioanele de transfer bancar / Pay Pal sunt in responsabilitatea celor care achizitioneaza/ achita pass-urile. Va rugam sa adaugati sumele necesare comisioanelor, la plata taxei de participare. Vedeti detalii mai jos.

  • a. Banca (on-line banking / casierie): Nume titular: Asociatia C.S. “Feel&Dance” CUI 32886690
    BCR RO03RNCB0278140834680004 (RON)
    RO57RNCB0278140834680002 (EUR, SWIFT CODE: RNCB)
    Detalii plata: Taxa participare Sing Swing Project 1-3 iunie
  • b) Pay Pal: detalii in curand
  • c) Cash: la studioul Bucuresti Swing Dance Society in fiecare Marti si Joi 20.00-21.00 in perioada 22 Martie- 20 Mai, sau la usa la inceputul fiecarei petreceri si activitatilor de workshop. Detalii harta: Google Maps : Bucuresti Swing Dance Society

3.Ridicare bratara de participare: de la front-desk-ul fiecarei locatii de eveniment, in ziua evenimentului. De exemplu: Vineri 1 iunie dupa ora 17.00 de la Tonka Soul Cafe Str. Biserica Amzei 19.

PRETURI

DANCING BIRD (1 MAI -30 MAI): preturi intre 45 RON – 390 RON (VIP Pass) ~ 10 EUR – 85 EUR

VIP PASS: 6 WSH (6 ore) + 2 intrari party (Vineri si Sambata) + BONUS 1 WSH “Conexiune muzica – dans” si 2 tastere incepatori 390 RON (85EUR) / persoana

FULL PASS: 4 WSH (4 ore) + 2 intrari party (Vineri si Sambata) + BONUS 1 WSH “Conexiune muzica – dans” si 2 tastere incepatori 340 RON (75 EUR) / persoana

SWING PASS: 2 intrari party (Vineri si Sambata) + BONUS 2 tastere incepatori 160 RON (35 EUR) / persoana

PARTY PASS: 1 intrare party (Vineri SAU Sambata) + BONUS 1 taster incepatori 90 RON (20 EUR) / persoana

AFTER PARTY PASS: 1 intrare party (Duminica): 45 RON (10 EUR) / persoana


SING & SWING BIRD (31 MAI – 3 IUNIE): preturi intre 60 RON – 440 RON (VIP Pass) ~ 15 EUR – 85 EUR

VIP PASS: 6 WSH (6 ore) + 2 intrari party (Vineri si Sambata) + BONUS 1 WSH “Conexiune muzica – dans” si 2 tastere incepatori 440 RON (95 EUR) / persoana

FULL PASS: 4 WSH (4 ore) + 2 intrari party (Vineri si Sambata) + BONUS 1 WSH “Conexiune muzica – dans” si 2 tastere incepatori 390 RON (85 EUR) / persoana

SWING PASS: 2 intrari party (Vineri si Sambata) + BONUS 2 tastere incepatori 210 RON (45 EUR) / persoana

PARTY PASS: 1 intrare party (Vineri SAU Sambata) + BONUS 1 taster incepatori 115 RON (25 EUR) / persoana

AFTER PARTY PASS: 1 intrare party (Duminica): 60 RON (15 EUR) / persoana

AGENDA WORKSHOP-URI SI PETRECERI:

Va rugam ca pentru cerintele ce sunt necesare a fi indeplinite pentru a accesa fiecare workshop, sa cititi nota accesibila pe pagina de facebook Bucuresti Swing Dance Society ce se va posta in curand.

 

VINERI 1 IUNIE

17.00-24.00 - FRONT DESK REGISTRATIONS la Tonka Soul Cafe Str. Biserica Amzei 19

18.00-18.55 si 19.00-19.55 Workshop-uri . Tema: Muzicalitate si flow pe ringul de dans social. Cerinte experienta: nivel intermediar/ avansati . Profesori: Scott Cupit & Ioana Lupescu.

20.30-21.25 Workshop Taster. Tema: Introducere in lumea dansurilor de Swing (Lindy Hop & Charleston). Cerinte experienta: 0-3 luni de dans. Profesori: Scott Cupit & Ioana Lupescu

21.30-03.00 Petrecere cu band muzica live & DJ. Artisti: Sing & Swing Band. Oricine este binevenit.

Pentru rezervari si achizitie pass-uri workshop-uri si petreceri rugam e-mail la: singswing@lectiidedans.ro.

SAMBATA 2 IUNIE

10.00-11.00 - FRONT DESK REGISTRATIONS la Academia de Fitness http://www.academiadefitness.ro/

11.00-11.55 Workshop. Tema: Conexiune muzica – dansator, ritm & pasi de dans. Cerinte experienta: 0 luni – 4 ani dans. Profesori: Adrian Tetrade & Ioana Lupescu.

12.15-13.10 si 13.15-14.10 Workshop-uri. Tema: Aeriale pentru Incepatori. Cerinte: inscrierea in pereche si experienta de 0 luni- 4 ani de dans. Profesori: Scott Cupit & Ioana Lupescu.

14.45 – 15.40 si 15.45 – 16.40 Workshop-uri . Tema: Dips & Tricks. Cerinte experienta: 3 luni-4 ani de dans. Profesori: Scott Cupit & Ioana Lupescu

19.30-24.00 - FRONT DESK REGISTRATIONS la locatie petrecere

20.30-21.25 Workshop Taster. Tematica: Introducere in lumea dansurilor de Swing (Lindy Hop & Charleston). Cerinte experienta: 0-3 luni de dans. Profesori: Scott Cupit & Ioana Lupescu

921.30-03.00 Petrecere cu band muzica live & DJ. Artisti invitati: Soul Serenade Band. Oricne este binevenit

Pentru rezervari si achizitie pass-uri workshop-uri si petreceri rugam e-mail la: singswing@lectiidedans.ro.

Sunday June 3rd

10 am -12.30 pm – vizita Palatul Parlamentului (se achita doar taxa intrare la Palat)

15.00-16.00 – Dansam in aer liber – zona P-ta Universitatii (fara taxa de participare, se anunta curand detaliile)

20.30-00.00 – After Project Party

Pentru rezervari si achizitie pass-uri workshop-uri si petreceri rugam e-mail la: singswing@lectiidedans.ro.

NOTA – ne rezervam dreptul de a face modificari asupra programului anuntat

CINE E BUCURESTI SWING DANCE SOCIETY?

CINE e BUCURESTI SWING DANCE SOCIETY? Prima scoala din Bucuresti si a doua din Romania, cu profil de dans pe muzica de Swing & Jazz a anilor ’20-’50, din 2015, avand o echipa cu experienta in dans de mai mult de 15 ani. Detalii pewww.lectiidedans.ro

CE facem? http://observator.tv/social/special-swing-cel-mai-solicitant-dans-184118.html

CUM ne distram dansand? Vezi canalul nostru de youtube: lectiidedans

CE SUNT Lindy Hop/ Charleston? https://www.youtube.com/watch?v=nxTzM25XkzU