La început a fost ritmul. Apoi a intervenit “a simţi”..

Sunt aproximativ 13 ani de când, în o zi de 14 Februarie 2005 am deschis oficial cursurile de dans ale şcolii pe care o conduc. Era frig afară însă sala frumoasă din centrul Bucureştiului (Str. Selimbar 1 unde suntem şi acum), îmi oferea mie şi primilor elevi căldura de care aveam nevoie. Erau prieteni ce m-au susţinut în a deschide cursurile şi care au observat de-a lungul timpului pasiunea mea pentru dans şi pentru sprijinirea celor din jur. Trecuseră deja 2 ani de când, în calitate de asistent îmi ajutam antrenorii în cadrul grupelor de dans de la clubul la care eram legitimată (mulţumesc “Pas în doi” şi antrenorilor care au crezut în mine: Virgil&Tina Grigore, Cristina Măriuţă şi Jeny Iordache).

În 2005-2006 încă nu aveam un nume oficial. Eram lectiidedans.ro. Şcolile asemănătoare, conduse de instructori la început de drum ca şi mine, aveau şi ei cam aceleaşi concepţii: să predăm oamenilor dans. Încă nu era bine conturat sistemul promovării şi al numelui unei şcoli. A apărut pentru mine ideea unui concept. Ştiam că, pentru a progresa trebuie o experienţă mai vastă, un concept si un nume. Am vrut să fiu mai mult decât “lectiidedans”. Am devenit în 2007: “Feel the Rhythm”.

În 2009 s-a materializat un vis pe care l-am avut de când eram copil: să îmi conduc propria şcoală de dans pentru adulţi şi copii, copii care să meargă la concursuri de dans sportiv şi festivaluri diverse, iar şcoala să aibă sediul în un studio profesional de mari dimensiuni, care să îmi aparţină în întregime şi pe care să îl formez după propriile idei.

Şi am deschis în 2009 septembrie, pentru prima oară în Bucureşti, un studio de mari dimensiuni (400 mp), profesional, orientat către dans şi amenajat special, pe Str. Verzişori nr 17. A fost o perioada extraordinară între 2009 – 2014 pentru “Feel The Rhythm” şi elevii săi, adulţi şi copii. Am participat la concursuri de dans sportiv, la festivaluri de Salsa & Bachata, am realizat show-uri, am organizat în studio petreceri ale şcolii de Crăciun şi Paşte, aniversări. Toate:  “Feel The Rhythm”.

În 2014 “Simte şi dansează” sau “Feel&Dance” a apărut că o necesitate. A fost etapă de dezvoltare ce a venit subtil în viaţa noastră. Simţeam nevoia să avem un nume nou şi un alt suflu. “Simte şi dansează” este ceea ce mă caracterizează de ceva timp pe mine personal dar şi pe club în sine.

În acest timp s-au dezvoltat multe laturi ale personalităţii clubului, printre care:

* am devenit din Februarie 2014, o Asociaţie Club Sportiv(ONG)

* am relocat in 2015 cursurile dedicate adulţilor şi copiilor, în centrul Bucureştiului, la vechiul nostru Studio din Str Selimbar 1 (zona Universitate)

* am creat un brand “Feel&Dance” ce promovează tradiţiile, muzicalitatea, dezvoltarea prin dans şi muzică tradiţională, ce are şi o imagine de sine stătătoare, profesionistă, aceasta contribuind şi la colaborările pe care le-am avut cu firme, primării, proiecte din diverse domenii şi oameni.

Îmi amintesc cu plăcere de ziua când “Feel&Dance” a primit numele în mod oficial. La fel ca şi în găsirea lui “Feel The Rhythm”, am fost inspirată de asistentul şi prietenul extraordinar Ştefan Niculescu, alături de care am predat Salsa & Bachata timp de 7 ani, din 2005-2012. Am gândit împreună forma în care şcoala pe care o conduc, le poate oferi oamenilor, prin auzirea numelui, exact sentimentul pe care dorim să îl promovăm.

Ştiu de mult timp că fiecare lucru sau persoană devine în întregime ceea ce numele sau semnifică. Şi, iată că de-a lungul anilor, am devenit “Feel & Dance” atât în fiinţa mea cât şi a noastră ca echipa de antrenori, Marketing&PR, organizări evenimente, şi mai ales prin relaţia pe care o avem şi o dezvoltăm cu oamenii pe care îi întâlnim şi colaboratorii noştri.

La început a fost doar ritmul. Apoi a intervenit “a simţi”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *