DANSATOR+ MANAGER+ TEAMLEADER+UMANITATE = DEZVOLTARE PERSONALĂ (p1)

 (Partea 1)

A ști să construiești rețeta de viață potrivită pentru tine și să o dozezi în fiecare perioadă în funcție de ceea ce ti se întâmplă în viața personală și profesională, este o artă. Ceilalți oameni din viața ta pot fi impresionați sau nu de fiecare părticică pe care o adaugi sau o excluzi și vor alege singuri ce reacție vor avea, însă tot ceea ce tu sadesti în viața ta ca semințe vei avea pentru mai târziu sub formă de fructe din care să te hrănești. Ceilalți pot beneficia de fructele rezultate, dacă își doresc și li se potrivesc, sau nu, este alegerea fiecăruia și o formă de maturitate personală și profesională să accepte ceea ce ei sunt și tu ești, cu un zâmbet. 

 NOIEMBRIE 2017, un moment cât o luna din viața mea personală, în care am cules fructele semințelor depuse de mulți ani în fiecare din domeniile vieții mele: dansator, lider de echipa, manager, om. M-am dezvoltat la rândul meu și am sprijinit în dezvoltare. “ÎMPREUNĂ suntem mai buni și mai frumoși”, este deviza după care îmi conduc viața de mai bine de 2 ani, de când am avut curajul să schimb ceva și să exprim exact ceea ce sunt și cred.

 Fiecare zi pentru mine înseamnă o oportunitate să mă dezvolt personal, profesional și artistic iar 3 evenimente la care am participat în Noiembrie, în calitate de artist invitat, manager și teamleader, au însemnat puncte importante în evoluția mea.

 ROMANIAN EXECUTIVE SUMMIT București 2017 ”Lumini și Umbre în Leadership”:

(Photo by Comunitatea Liderilor Inspirati)

Un eveniment profesionist, organizat în un cadru ce îți redă acest sentiment (Stejarii Country Club), de către o echipa (Comunitatea Liderilor Inspirați) ce a fost atentă la orice detaliu și a pus acest eveniment în slujba dezvoltării personale și profesionale ale managerilor și antreprenorilor care au participat la workshop-uri.

Am fost invitată să particip în calitate de Președinte al Asociației C.S. “Feel&Dance” prin care promovez arta și dansul in general dar și in calitate de manager și artist al București Swing Dance Society prin care promovez muzica și dansul pe ritmuri de Swing & Jazz.

(Photo by Comunitatea Liderilor Inspirati)

Am susținut în acest eveniment un moment de show  pe ritmuri de Swing & Jazz și am invitat managerii și antreprenorii să învețe în un mod interactiv câțiva pași de dans de Lindy Hop & Charleston și să se destindă, conectând această informație din domeniul dansului, la calitatea de antreprenor și mediul corporatist, pe care îl putem sprijini în dezvoltare si pentru care am creat de mai mult de 10 ani programe puse in slujba Departamentelor de HR si Marketing.

 Sunt și am fost impresionată de informația primită de la trainerii invitați și de mediul de lucru pe care l-au format, traineri cărora le mulțumesc pe această cale pentru tot ce au creat și oferit: Ștefan Andrei, Madi Rădulescu, Rodica Obancea, Mihai Stănescu. Mărturisesc că mi-au schimbat și au îmbunătățit perspectiva mea asupra business-ului pe care îl conduc de mai mult de 15 ani și au format o baza nouă de cunoaștere asupra mea ca om și lider, asupra căreia încă meditez. Participanții au fost și ei antreprenori și manageri din diverse domenii și am ascultat sau lucrat împreună, oferind cu toții un entuziasm extraordinar. Au fost colegi excelenți.

(P) Romanian Executive Summit 2017 – „Lumini și Umbre în Leadership”, Stejarii Country Club, București

Aceste semințe sădite în curtea managerului din interiorul meu, vor începe să prindă rădăcini în curând, formând fructe de calitate în viitor, deoarece pământul în care au fost implantate a fost pregătit din timp pentru a le primi.

 Va continua (articol în 3 părți) ……………….

DANSATOR+ MANAGER+ TEAMLEADER+UMANITATE = DEZVOLTARE PERSONALĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *