DANSATOR + MANAGER + TEAMLEADER + UMANITATE = DEZVOLTARE PERSONALĂ  (p. a 3-a, final)

DANSATOR + MANAGER + TEAMLEADER + UMANITATE = DEZVOLTARE PERSONALĂ  (p. a 3-a)

………………………………….

“A ști să construiești rețeta de viață potrivită pentru tine și să o dozezi în fiecare perioadă în funcție de ceea ce ți se întâmplă în viața personală și profesională, este o artă.” Ioana Lupescu (Președinte Asociația Club Sportiv “Feel&Dance” și București Swing Dance Society)

 

………………………

PLOIEȘTI JAZZ FESTIVAL NOIEMBRIE 2017

Managerul Ioana Lupescu este un om ce se implică cu plăcere în proiecte ce îi solicită atât atenția distributivă, cât și metodele de a realiza în un mod constructiv și rapid ceea ce are de făcut sau și-a propus.

“Ploiești Jazz Festival” organizat de Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești,condusă de D-nul Dirijor Vlad Mateescu, a fost un proiect frumos în care atât aptitudinile de lider pe care mi le-am dezvoltat de-a lungul timpului prin workshop-uri și lectură de cărți de specialitate, cât și cele de dansator și antrenor, au fost puse în valoare.

Interviu D-nul Vlad Mateescu la 0,30, despre “Ploiesti Jazz Festival” editia 2017   https://www.youtube.com/watch?v=q7TKC9SthV0

În Septembrie 2017, D-nul Vlad Mateescu m-a invitat alături de echipa Bucureșți Swing Dance Society, să participăm în calitate de artiști în festivalul pe care l-a organizat, eveniment ce sărbătorea 65 de ani de la prima stagiune.

Cuvintele pe care mi le-a scris în ultima seară a festivalului: “Felicitări pentru aseară. Deja pe muzică live dansul era altul!”, mi-au transmis confirmarea că ceea ce am oferit prin dansul și muzica noastră, a fost bine primit și apreciat, iar faptul că acest mesaj era spus de către un om cu aptitudinile și studiile Domniei sale, m-au făcut să mă simt onorată.

În ceea ce privește activitatea București Swing Dance Society, ea s-a desfășurat pe parcursul a 7 zile, dansatorii evoluând pe muzica pregatita de membrii echipei noastre (muzică live sau DJ):

  • Pe 18 și 19 Noiembrie am desfășurat programe artistice de câte o ora, în cadrul activităților conexe ale festivalului ce au avut loc la Ploiești Shopping City. Pe 19 Noi. am evoluat pe muzica live a band-ului București Swing Dance Society, pe care l-am creat special ca și concept, pentru noi si proiectele la care suntem invitati, unind in un mod unic dansatorii si muzicienii de Swing & Jazz.
  • Pe 22 Noiembrie am participat cu plăcere alături de unul din studenții București Swing Dance Society (Adrian Tudor), la deschiderea oficială a “Ploiești Jazz Festival”. Am evoluat în foaierul de la Filarmonica “Paul Constantinescu”, participanții fiind întâmpinați înainte de începerea concertelor, de dansul perechii noastre pe muzică de Swing&Jazz. Aplauzele privitorilor au fost o recompensă extraordinară.
  • Între 23-26 Noiembrie, am pregătit un program artistic de câte o ora, în care dansatorii echipei mele, împreună cu mine, am evoluat pe muzica pregătită de DJ-ul nostru, la serile de Jam Session desfășurate la restaurantul “The New London”.

Totul a constituit o experiență extraordinară atât pentru dansatorii echipei și band, cât și pentru mine ca antrenor, profesor, dansator și manager. M-am simțit apreciată și am avut ocazia de a pune în aplicare toate cunoștințele adunate de-a lungul a mai mult de 15 ani, în domenii ca: leadership, muzică&muzicalitate, Dans Sportiv de competiție, Salsa&Bachata social și participare la festivaluri, Tango Argentinian, Lindy Hop & Charleston, pregătire sportivă.

    

Mulțumesc din partea mea și a echipei mele (dansatori și band), pentru primirea călduroasă, conducătorilor și echipelor:

  • Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești
  • Ploiești Shopping City
  • Restaurant “The New London” Ploiești
  • Sponsorilor “Ploiești Jazz Festival”

Mulțumesc componenților band-ului ce au crezut în conceptul meu și au participat la acest proiect:

Mulțumesc echipei București Swing Dance Society ce mi-a fost alături în acest proiect frumos:

“A ști să construiești rețeta de viață potrivită pentru tine și să o dozezi în fiecare perioadă în funcție de ceea ce ți se întâmplă în viața personală și profesională, este o artă.” Ioana Lupescu (Președinte Asociația Club Sportiv “Feel&Dance” și București Swing Dance Society)

DANSATOR + MANAGER + TEAMLEADER + UMANITATE = DEZVOLTARE PERSONALĂ (p. a 3-a final)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *